TOP 20 – EXCELLENTE TOP BEDRIJVEN EEN MAAND IN DE SCHIJNWERPERS

Parels van de Belgische economie in beeld

Het team van Alle Zaken Op Een Rijtje heeft diepgaand onderzoek gedaan naar de beste Belgische bedrijven de afgelopen twee jaar. Veel van deze bovengemiddeld presterende bedrijven heeft zich getoond op het podium van kanaal Z. In December zetten we de beste bedrijven per sector in een feestelijk en positief daglicht voor de Belgische kijker.

Excellerende bedrijven per sector

Veel gerenommeerde en kwalitatief sterke bedrijven zijn na ons onderzoek in de afgelopen twee jaar al uitgenodigd voor de uitzending van Alle Zaken Op Een Rijtje. Per sector is de expertise en de onderscheidende kwaliteit van de echt excellerende bedrijven van België op dit erepodium bij Kanaal Z getoond.

Eindejaar-overzicht Alle Zaken Op Een Rijtj

In de maand December wordt de Belgische kijker op het statusoverzicht van topbedrijven getrakteerd. Per sector is het beste bedrijf door ons verkozen op basis van de onderzoekcriteria; expertise, innovatie, duurzaamheid, goed werkgeverschap, imago binnen de sector, service én – last but not least – de kwaliteit van de producten en diensten.

Top 20-bedrijven in beeld

In de uitzendingen over excellente bedrijven, zal voor deze special een Top-20 worden samengesteld. Per sector laten we het leidend en excellent bedrijf zien. We zetten de parels van de Belgische economie op een rij.

Krantenartikel Dagblad De Tijd

Naast aandacht op Kanaal Z in de jaarspecial van Alle Zaken Op Een Rijtje, zal elk excellent bedrijf publicitair worden toegelicht in een krantenartikel, op een volle pagina in Dagblad De Tijd (samen met ook andere excellente bedrijven). Deze bedrijven hebben een plek in de spotlight verdiend.

Strategische succes belicht

Waarom het bedrijf zich als excellent onderscheid ten opzichte van andere goede bedrijven in de sector wordt in de speciale December-uitzendingen belicht, toegelicht en aangetoond. Het strategische succes in de sector en de wijze waarop men de organisatie leidt komen aan bod en in beeld.

Exclusief voor de beste bedrijven

Uitsluitend en exclusief op uitnodiging worden deze excellente bedrijven in de Top 20-special opgenomen. De eindejaar special van Alle Zake Op Een Rijtje laat zo gegarandeerd de crème de la crème van het Belgische zakenleven de revue passeren. Een eerbetoon aan de bedrijven die een leidende voorbeeldrol hebben opgebouwd in de sector en de Belgische motor van de economie een opmerkelijk vermogen en glans geven.

Meer info?

 Voor meer informatie: info@allezakenopeenrijtje.be