PRESENTATOREN

Het programma ‘Alle zaken op een rijtje’ wordt in goede banen geleid door twee ervaren presentatoren die een perfecte kruisbestuiving zijn van de Belgische media en het Belgische bedrijfsleven.

Marc Fransen

Voor deze Antwerpse spring-in’t-veld geldt als geen ander dat taal hem in het bloed zit. Als afgestudeerd Germanist ging hij lange tijd aan de slag als leraar Nederlands-Engels om zijn liefde voor taal over te brengen op talloze jongeren. Een liefde die hem overigens van thuis uit is meegegeven. Hij leerde er proeven van een rijke woordenschat, van zeggen en schrijven, van intonatie en zinnige zinnen. Zaken die hij allemaal kon meenemen in zijn carrière als acteur-regisseur.

Maar ook binnen de Vlaamse media heeft Marc zijn sporen al ruim verdiend. Zo’n achttien jaar geleden werd hem vanuit een heldere hemel gevraagd nieuwsanker te worden bij de Antwerpse regionale zender ATV. Daarvoor blijft hij dagelijks het reilen en zeilen van mensen volgen en vertelt hij hierover. En vanaf nu zal hij dus ook langsgaan bij allerlei bedrijven die ‘alle zaken op een rijtje hebben’ voor het gelijknamige programma op Kanaal Z.

Kelly Pfaff

Deze Vlaamse schone is één grote brok charisma. Kelly Pfaff is een getalenteerde presentatrice én ze is ook regelmatig achter de draaitafel te vinden. Zo stond ze eerder in het voorprogramma van DJ Tiesto.

Kelly groeide op als dochter van doelman Jean-Marie Pfaff. Kelly werd in het verleden uitgeroepen tot stijlvolste persoonlijkheid bij de P.C. Hooftstraat Fair. “Haar bescheidenheid is haar persoonlijkheid”, oordeelde de jury.

Daarnaast versterkt zij nu dus ook het team van het businessprogramma ‘Alle zaken op een rijtje’, dat elk weekend te zien is op Kanaal Z!