Video (NL)2019-10-04T15:57:03+02:00

Video

Hieronder vindt u de items die de afgelopen week zijn uitgezonden in ‘Alle zaken op een rijtje’.

Ko & Co Benelux

September 23rd, 2023|

We herkennen allemaal wel die roestvrij stalen kabelnetten op een brug of rondom een gebouw. Deze netten worden ook wel weefsels genoemd. Vandaag de dag kun je meer doen met dit soort weefsels. Wat precies […]

Optiek Ann Sophie

September 23rd, 2023|

Bij het aankopen van een bril is het belangrijk het juist en professionele advies in te winnen van een gediplomeerd opticien.  Ann Sophie is zo’n gediplomeerde optieker en legt uit waarom.

Klik hier voor meer informatie […]

Wijndomein Woest

September 23rd, 2023|

Je denkt al snel dat de wijn afkomstig is uit Frankrijk of Italië, maar ook in eigen land wordt lekkere wijn geteeld. Vandaag reizen we af naar een wijndomein in de provincie Oost-Vlaanderen: Wijndomein Woest!

Klik […]

Kärcher

September 23rd, 2023|

Wist je dat het reinigen in een bedrijf niet alleen een kwestie is van esthetiek, maar het heeft ook betrekking op gezondheid, veiligheid, efficiëntie, naleving van voorschriften en de algehele bedrijfsprestaties? We bezoeken hiervoor één […]

Van Laere

September 23rd, 2023|

Tegen 2050 wil de bouwsector volledig CO2-neutraal te werk gaan, maar vandaag de dag zijn ze nog verantwoordelijk voor bijna 40% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Het roer moet om, maar hoe gaan zij dit doel […]

Edelmetalen Pejati

September 23rd, 2023|

Goud is een waardevaste investering die zich afgelopen jaren heeft bewezen met een gigantische waardestijging. Maar hoe interessant is het vandaag de dag om goud in handen te hebben? Dat ontdekken we bij Edelmetalen Pejati.

Klik […]

Kasteel van Kapellen

September 23rd, 2023|

We gaan terug naar een 19-eeuwse bouwstijl: Neorenaissance! We reizen af naar één van de parels in de Antwerpse provincie: het kasteel van Kapellen die gebouwd is met deze bouwstijl!

Klik hier voor meer informatie over […]

L&L Leather

September 23rd, 2023|

Leer kennen velen van ons als een mooi en duurzaam materiaal, voor een jas of portemonnee Maar met dit materiaal kun je veel méér, we bezoeken hiervoor stielman Luc Geerkens in Oudsbergen!

Klik hier voor meer […]

Fijne werkplek

September 23rd, 2023|

Wist je dat het ervaren van een niet-inclusieve omgeving één van de redenen is waarom werknemers een werkomgeving als toxisch kunnen ervaren? Hiervoor bezoeken we Fijne Werkplek, een startup die vertelt hoe je een fijne […]

Dakwerken Crombez

September 23rd, 2023|

Wist je dat een woning de meeste energie verliest via het dak, zelfs tot 30% van het totale warmteverlies? Maar hoe kun je je hiertegen wapenen? Dat ontdekken we bij Dakwerken Crombez!

Klik hier voor meer […]

Soletis

September 23rd, 2023|

Goede projectadministratie in de bouw is cruciaal, dat ziet ook softwarehuis Soletis. Al meer dan 25 jaar delen zij hun kennis met de bouwsector. Vandaag zoomen we in op één van hun businesscases!

Klik hier voor […]

Treffik

September 23rd, 2023|

Uit cijfers van de federale overheidsdienst Mobiliteit blijkt dat 17% van de Vlaamse werknemers op de fiets naar het werk gaat. Vandaag zoomen we samen met de provincie West-Vlaanderen in op duurzame bedrijfsmobiliteit!

Klik hier voor […]

Vastgoed Faculteit

September 23rd, 2023|

Ooit gehoord van de term FIRE? Dit staat voor Financieel Onafhankelijk worden zodat je eerder met pensioen kunt. Eén van de manieren om dit te bereiken is door te investeren in vastgoed! We bezoeken hiervoor […]

Strada Legale

September 23rd, 2023|

Heb je te maken met een juridische kwestie? Dan is het raadzaam om de expertise van een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Hoe een advocaat jou kan helpen, bespreken we met Strada Legale!

Klik hier voor […]

Neanex

September 23rd, 2023|

In elk groot bouw & infrastructuurproject vindt er een complexe samenwerking plaats tussen verschillende partners, van opdrachtgevers tot aannemers en ingenieursbureaus.  Zij gebruiken de data van en over het project, ieder op hun eigen manier. […]

Go to Top