Video (NL)2019-10-04T15:57:03+02:00

Video

Hieronder vindt u de items die de afgelopen week zijn uitgezonden in ‘Alle zaken op een rijtje’.

Encon

May 30th, 2020|

Bedrijven starten weer op. Dat betekent dat ze voor veel uitdagingen staan om te zorgen dat men veilig kan werken. Maar, hoe doe je dat? Daarvoor bezoeken we Encon in Bilzen!

Klik hier voor

Power Solutions

May 30th, 2020|

Power Solutions is een specialist op het gebied van krachtige oplossingen voor tijdelijke energiebehoeftes. Hoe zij hun werkzaamheden in tijden van het coronavirus kunnen voortzetten horen wij vandaag van Didier Bruyns.

Klik hier voor

Decolet

May 30th, 2020|

Ondernemers gaan momenteel door moeilijke tijden, maar op welke manier kan je hierin ondersteunen? Voor het antwoord hierop zijn we langsgegaan bij Decolet, zij bieden allerlei verschillende stickers aan voor bedrijven en particulieren.

Klik hier voor […]

Snel Logistic Solutions

May 30th, 2020|

Welke impact heeft corona gehad op de wereld van transport en logistiek?

En, hoe staat het met duurzaamheid en innovatie? Voor de antwoorden zoeken we de transporteur van het jaar op in Deinze, Snel Logistic Solutions!

Klik […]

MaxxTools

May 30th, 2020|

Er bestaat een grote kans dat we de zomervakantie dit jaar doorbrengen in onze achtertuin en dan zijn partytenten, zonwering, barbecues en zwembaden zeker een must. Al deze producten zijn te vinden in de webshop […]

VDAB

May 30th, 2020|

VDAB is dé publieke tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Door het coronavirus zijn de transportsector, de zorg en de landbouw dringend op zoek naar nieuw personeel. Vandaag horen we welke rol VDAB hierin kan spelen.

Klik hier voor […]

Al-Wegen

May 30th, 2020|

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de weegtechnologie heeft Al-Wegen uitgebreide kennis van verschillende weegtoestellen en weegsystemen. Maar hoe brengen zij deze kennis over in tijden van corona? Daarvoor gaan we bij hen langs […]

Steven Van Roy

May 30th, 2020|

Vandaag gaan wij langs bij Steven Van Roy en komen wij te weten hoe zij ervoor zorgen dat hun personeel gezond blijft in tijden van het coronavirus.

Klik hier voor meer over […]

RR Interieur

May 30th, 2020|

Vandaag gaan wij op bezoek bij RR Interieur, specialist op het gebied van interieur advies. We horen hoe zij snel hebben omgeschakeld tijdens de uitbraak van het coronavirus.

Klik hier voor meer […]

MLS

May 30th, 2020|

In deze coronatijd zijn medische producten belangrijker dan ooit tevoren. Alle Zaken Op Een Rijtje gaat langs bij een vooraanstaande verdeler die meer dan 30 jaar actief is en exclusief invoerder van coronatestjes in de […]

Publimo

May 23rd, 2020|

Publimo is een specialist op het gebied van belettering. Zo hebben ze ook hun assortiment moeten aanpassen of producten die ze hebben toegevoegd aan hun assortiment. Hiervoor zijn we langsgegaan.

Klik hier voor

MDO Group

May 23rd, 2020|

Tijdens de top van de coronacrisis lagen veel bedrijven geheel of ten dele stil. Maar hoe hebben zij deze periode benut? We bezoeken MDO Group in Zottegem om te vragen wat zij hebben gedaan!

Klik hier […]

Thuiszorg Webshop

May 23rd, 2020|

Freya was de Noorse godin van onsterfelijkheid. Vandaag de dag wil Freya Products met hun ThuiszorgWebshop.be hetzelfde doel bereiken: Mensen langer en gezond zelfstandig thuis laten wonen.

Klik hier voor meer over […]

Michiels

May 23rd, 2020|

Doordat documenten en toepassingen zich steeds meer in de cloud bevinden, moet ook de print- en scan infrastructuur volgen. Michiels heeft alle oplossingen en expertise om KMO’s hierbij te begeleiden. Een welgekomen lichtpunt voor de […]

Alkobel

May 23rd, 2020|

We gaan vandaag langs bij Alkobel, een groothandel voor signalisatie op de weg, de werf en alles voor de veiligheid. Vandaag komen we erachter op welke manier het coronavirus hun assortiment heeft veranderd.

Klik hier voor […]