De Architect2020-10-20T17:40:15+02:00

De Architect

De Architect is hét nieuwe concept binnen Alle Zaken Op Een Rijtje. In samenwerking met onder andere De orde van architecten gaan we tien weken lang één discipline uit de architectuur centraal laten staan in onze uitzending. Wekelijks stellen wij twee architecten aan u voor. Zij laten een andere kant van hun beroep zien. We krijgen te zien wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn en willen u, de kijker een kloppend beeld geven van het beroep: Architect. Wil je weten welke architecten er wekelijks centraal staan in onze uitzending? Neem dan snel een kijkje op onze social mediakanalen.

Vanaf september nemen we u mee langs de 20 mooiste staaltje architectuur van België om de andere kant van het vak te laten zien.

Het weekend van 11, 12 en 13 juli zal de Pilot uitzending van dit nieuw concept worden uitgezonden in Alle Zaken Op Een Rijtje op Kanaal Z.

10 Architecten

October 10th, 2020|

Wist je dat het vinden van een droomwoning erg ingewikkeld kan zijn? Gelukkig zijn er bedrijven zoals 10

Nona Architectuur

October 10th, 2020|

Alle Zaken Op Een Rijtje is vandaag afgereisd naar Brussel om zich te verdiepen in de wereld van de Architectuur. 

Kijk […]

Velor Architecten

September 26th, 2020|

Wist je dat Belgen vaak 12 huizen bezoeken voordat ze hun droomwoning hebben gevonden? Stel je voor dat je dan je eigen woning kan […]

Mathieu Verhoeven

September 26th, 2020|

Wist je dat de taak van een Architect niet alleen ontwerpen is? Alle Zaken Op Een Rijtje ging langs bij Mathieu Verhoeven om te praten over de Architectuur. 

Kijk voor meer informatie over […]

3D Architecten

September 19th, 2020|

Verduurzaming is wereldwijd noodzaak. Dat merken ze ook in de wereld van de architectuur. Maar met welke andere tendensen hebben ze te maken? Daarvoor bezoeken we 3D-Architecten! 

Ypsilon Architecten

September 5th, 2020|

De wereld van de architect is heel anders wanneer de focus ligt op KMO’s en bedrijven. En precies daarop zoomen we in bij Ypsilon Architecten: we reizen af naar Harelbeke om een van hun projecten […]

Cas Architecten

September 5th, 2020|

Het perfecte Ibiza woonhuis in België of een pand wat van buitenaf weerspiegelt wie jij als bedrijf bent, soms lijkt het een zoektocht zonder einde. Gelukkig kun je een architectenbureau zoals dat van Cas Architecten […]

Orde van Architecten

September 5th, 2020|

Alle Zaken Op Een Rijtje is vandaag afgereisd naar de Orde van Architecten. Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen en doen naleven van de beroepsregels voor architecten.

Klik hier voor meer over […]

2A architecten

July 11th, 2020|

Architecten zijn dagdagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe projecten in gans Vlaanderen. Vandaag nemen we een kijkje in het leven van de architecten bij 2A Architecten. Hoe zij te werk gaan met hun projecten horen […]

Plan A

July 11th, 2020|

Heb je al jouw droomwoning in gedachten al ontworpen, maar heb je nog een partij nodig die jouw ideale plaatje kan verwezenlijken? Dan kan je een architect zoals Plan A in de arm nemen!

Klik hier […]

Go to Top