10-weekse specials

U bent terecht gekomen op de pagina met allerlei specials in ons programma. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de 10-weekse reeksen die terug zijn te zien in het TV-programma Alle Zaken Op Een Rijtje. Vanaf september tot en met eind december zullen deze reeksen met verschillende onderwerpen te zien zijn. Bent u al benieuwd geworden naar specials? Neem dan snel hieronder een kijkje!

De financiële markt

De Financiële Markt is hét nieuwe concept binnen Alle Zaken Op Een Rijtje. In samenwerking met verschillende organisaties met elk hun eigen discipline binnen deze sector gaan we tien weken lang, iedere week  twee specialisten uit De Financiële Markt  uitlichten. Zij laten een andere kant van hun beroep zien. We nemen u mee in hun dagelijkse werkzaamheden en willen u een kloppend beeld geven van de sector: De Financiële Markt. Het weekend van 25 juli is de pilot uitzending te zien.

De Architect is hét nieuwe concept binnen Alle Zaken Op Een Rijtje. In samenwerking met onder andere De orde van architecten gaan we tien weken lang één discipline uit de architectuur centraal laten staan in onze uitzending. Wekelijks stellen wij twee architecten aan u voor. Zij laten een andere kant van hun beroep zien. We krijgen te zien wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn en willen u, de kijker een kloppend beeld geven van het beroep: Architect. In het weekend van 11 juli is de pilot uitzending te zien.

De Architect

Makelaarsland

Makelaarsland is hét nieuwe concept binnen Alle Zaken Op Een Rijtje. In samenwerking met het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars en het CIB gaan we tien weken lang een stad centraal laten staan in onze uitzending. Wekelijks stellen wij twee makelaars aan u voor. Zij laten een andere kant van hun beroep zien. We krijgen te zien wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn en willen u, de kijker een kloppend beeld geven van het beroep: makelaar. Klik hier voor de laatste uitzending met deze special.